Geen evenementen
Geen evenementen
Gisteravond is op de ALV met unanieme instemming van de aanwezige leden James van de Merbel toegetreden tot het bestuur. We zijn zeer blij met deze aansterking.
Voor de mensen die de mail gemist hebben hier nog een keer de introductietekst van James:
"Mijn naam is James van de Merbel. In 1981 ben ik geboren in Rotterdam en tegenwoordig woon ik met mijn vrouw en huisdieren in Zoetermeer.
Op jonge leeftijd was ik al gefascineerd door technologie. Ik vroeg me toen bijvoorbeeld al af hoe een koffieautomaat precies kon weten wat de waarde van de munt was die ik erin had gestopt en welk drankje de machine dan in de beker moest gieten.
Later, toen ik informatietechnologie studeerde, besefte ik dat het voor mij niet genoeg was om te leren over alleen programmeren en het in elkaar zetten van computers; het was het grotere plaatje dat mij boeide.
Naast mijn studie informatietechnologie studeerde ik daarom bedrijfskunde en specialiseerde ik mij in het op één lijn brengen van de twee. Hierdoor ben ik een passie gaan ontwikkelen wat er allemaal mogelijk is met Data. De film “Moneyball”, wie kent m niet? Ik denk een welbekende film onder de honkballiefhebbers. Honkbal is immers een sport van statistieken!
Vorig jaar ben ik in aanraking gekomen met deze leuke club “ZBSV Birds” en heb mogen meespelen met het heren honkbalteam. Door het samenkomen van mijn passie het besturen van grotere organisaties vanuit mijn eigen Internationale rol als CIO en mijn liefde voor de honkbalsport kijk ik er erg naar uit om als bestuurslid Technische zaken, Werving & Sponsoring van ZBSV BIRDS de club vooruit te helpen."
 

Gisteravond is tijdens de ALV Lilion Overdijk benoemd tot Lid van Verdienste, als dank voor haar jarenlange inzet voor onze vereniging.

Erwin Pieters: 'Een duel goed leiden: dat geeft de grootste kick'

Lees meer >

Weer een mooi nieuw spandoek van een leuke bekende sponsor van de club.

Kleed het weer mooier aan.

Namens de club bedanken we Roland Wubben van Wubben Meubels voor wat hij allemaal voor onze club doet en betekent.

Weer een trotse sponsor erbij voor ons mooie complex.

Namens de club bedanken we Andre Gijsbertse.

Rovasta overhandigd  aan teammanager  Andre gijsbertse de uit shirts voor het heren 1 honkbal team. 

De spelers zullen in dit mooie shit met trots in spelen. Birds wil Rovasta  bedanken voor hun steun en mooie shirts.