• DSC_3501.jpg
 • DSC_3918-(Large).jpg
 • DSC_4614.jpg
 • DSC_4644.jpg
 • DSC_4917cropped.jpg
 • DSC_6086.jpg
 • DSC_9093.jpg
 • DSC_9124.jpg
 • header1.jpg
 • Keedy.jpg
 • scherm04.jpg
 • scherm05.jpg
 • serie12.jpg
 • serie34.jpg

Wedstrijden deze week

Geen evenementen

Evenementen

Geen evenementen

Contributie 2020

Contributie, hoe zit dat ?
 
In onderstaande tabel vindt u de bedragen voor de contributie voor het seizoen 2019.
Mochten er vragen zijn, neem dan even contact op met het bestuur.

 

Contributie (per jaar)  Birds  2019

bedrag

Beeball t/m 7 jaar

€ 101,00

Beeball 8-9 jaar

€ 158,00

Pupillen 10 t/m 12 jaar

€ 164,00

Aspiranten 13 t/m 15 jaar

€ 201,00

Junioren 16 en 17 jaar

€ 232,00

Senioren 18 jaar en ouder

€ 274,00

Donateurs

€ 43,00

Recreanten / Trainingsleden

€ 159,00

Niet-spelende leden

€ 25,00

Dubbel spelende leden

€ 15,00

Inschrijfkosten (eenmalig)

€ 25,00

Let op: de leeftijd op 31 december (van het lopende jaar) is bepalend voor de te betalen contributie. Bij ieder totaal-bedrag is inbegrepen  een bedrag van € 1.50 voor de collectieve, verplichte verzekering via de KNBSB.

We willen graag dat iedereen zo snel mogelijk betaalt. In elk geval binnen vier weken nadat de rekening ontvangen is!

LET OP:

Met ingang van het seizoen 2016 is de vereniging een overeenkomst aangegaan met Clubcollect. De ledensecretaris van Birds  (Inge Lamers, emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) stuurt eenmalig de contributie-facturen aan Clubcollect, waarna deze laatste de inning van de contributie op zich neemt. Door deze overeenkomst is de wijze van betalen ietwat gewijzigd: betalen in termijnen is nog steeds mogelijk, maar slechts in 4 gelijke termijnen, om de 2 maanden.

Om hiervoor in aanmerking te komen, geldt één voorwaarde: u dient het hier te downloaden machtigingsformulier "automatische incasso" in te vullen en ondertekend terug te bezorgen (inscannen en email aan de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. mag ook).

Clubcollect zal dan het tweemaandelijkse gedeelte van de contributie bij u innen, zodat u niet ineens een groot bedrag hoeft te betalen. Het formulier dient op 31 januari 2019 in het bezit te zijn van de penningmeester.

Mocht e.e.a. problemen opleveren, neem dan op tijd contact op met de penningmeester en bespreek de mogelijkheden. Voorkom daarmee de administratieve kosten, maar ook een schorsing !

Wanneer deze termijn wordt overschreden, worden er namelijk administratiekosten in rekening gebracht. Dat kan oplopen tot maximaal € 10,50. Mocht een lid na drie herinneringen nog niet hebben betaald, dan zal de vordering in handen gegeven worden aan een incassobureau. Bovendien worden niet-betalende leden geschorst voor alle activiteiten (wedstrijden e.d.) binnen de vereniging.

Leden die problemen voorzien bij het - tijdig - betalen van de contributie, kunnen contact opnemen met de penningmeester.

Sport- en Cultuurcheque

De vereniging accepteert ook de Sport- en Cultuurcheques (t.w.v. € 100,=) van de gemeente Zoetermeer, waarmee u de contributie van uw 8-jarige dochter of zoon voor een groot gedeelte kunt voldoen. Overhandigt u deze cheque(s) aan de penningmeester of Annie Oude Hengel (contributie-administratie). Overigens is deze gemeentelijke regeling er dit jaar voor het laatst.

Zoetermeerpas

De vereniging accepteert voor de contributiebetaling ook de cheques via de Zoetermeerpas. De ZoetermeerPas is een voordeelpas voor mensen met een laag inkomen. De pas geeft korting op sportieve, educatieve en culturele activiteiten. De ZoetermeerPas is gratis. De pas is er voor gezinnen met een inkomen dat niet hoger is dan 120% van de geldende bijstandsnorm.

Aanvragen voor het lopende jaar kunt u bij de gemeente Zoetermeer nog indienen t/m 31 oktober van het huidige jaar, voor het nieuwe jaar kunt u die aanvragen na 15 december.

Voor meer informatie (en eventueel aanvragen) klikt u HIER

KLEDING

SSK Europe, gevestigd aan de Heulweg 128B, 2295 KK Kwintsheul, is al jaren de enige leverancier van Birds kleding. Nog steeds levert SSK de Birds kleding, zoals uniformen, jacks, caps e.d.
Ook voor honk- en softbalhandschoenen en aanverwante artikelen kunt u daar terecht. Kijk op de website http://sskeurope.ccvshop.nl/ voor openingstijden.

Opzeggen Lidmaatschap

Vergeet niet om op tijd het lidmaatschap op te zeggen. Dat moet altijd schriftelijk of per e-mail. Je kan niet mondeling opzeggen. De opzegging moet uiterlijk voor 1 januari bij ons binnen zijn. Als je niet op tijd opzegt loopt het lidmaatschap een heel jaar door. Je moet dan opnieuw contributie betalen, ook al speel je niet meer bij Birds. Overigens kan je alleen opzeggen als alle contributie over het afgelopen jaar is betaald. 

Opzeggen kan middels een brief of email aan: Ledenadministratie Birds, Postbus 6183, 2702 AD Zoetermeer of een email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Download Club-documenten: klik HIER

 

Nieuwe sponsors

Weer een mooi nieuw spandoek van een leuke bekende sponsor van de club.

Kleed het weer mooier aan.

Namens de club bedanken we Ronald Wubben voor wat hij allemaal voor onze club doet en betekent.

Weer een trotse sponsor erbij voor ons mooie complex.

Namens de club bedanken we Andre Gijsbertse.

Rovasta overhandigd  aan teammanager  Andre gijsbertse de uit shirts voor het heren 1 honkbal team. 

De spelers zullen in dit mooie shit met trots in spelen. Birds wil Rovasta  bedanken voor hun steun en mooie shirts.

Sponsoren