Geen evenementen
Geen evenementen

Honk- en softbal

Geen sport in de wereld brengt zoveel vaardigheden in één spel bij elkaar als Honk- en softbal. Het is ook een erg leuke sport om naar te kijken. Ieder moment gebeurt er namelijk wat. Daarnaast worden wedstrijden in een leuke en gezellige ambiance gespeeld. Spelers gaan gemoedelijk met elkaar om ook tussen het uit- en thuispubliek heerst altijd wel een goede sfeer.

 

Honk- en softbal bij Birds

Birds is in Zoetermeer het platform waarop honk- en softbal wordt gespeeld.  Zoetermeer is een grote stad en onderdeel van Haaglanden,  een gebied waar relatief veel honk- en softballers wonen/werken. Birds heeft ook diverse top honk- softballers voortgebracht voor o.a. de Nederlandse teams.

Birds biedt plek aan verschillende soorten spelers. Van spelers die het beste uit zich zelf willen halen en gaan voor het hoogst haalbare tot meer recreatieve spelers die gewoon lekker willen ballen maar de sport vooral gebruiken voor gezelligheid. 

In als alle leeftijdsklassen binnen onze vereniging spelen we op hoog niveau in de wedstrijdsport.  Hiermee bieden we de spelers die dit wensen perspectief om zich in de sport door te ontwikkelen. We willen graag blijven investeren in met name de kwaliteit van faciliteiten en trainingen.

Gisteravond is tijdens de ALV Lilion Overdijk benoemd tot Lid van Verdienste, als dank voor haar jarenlange inzet voor onze vereniging.

Erwin Pieters: 'Een duel goed leiden: dat geeft de grootste kick'

Lees meer >

Weer een mooi nieuw spandoek van een leuke bekende sponsor van de club.

Kleed het weer mooier aan.

Namens de club bedanken we Roland Wubben van Wubben Meubels voor wat hij allemaal voor onze club doet en betekent.

Weer een trotse sponsor erbij voor ons mooie complex.

Namens de club bedanken we Andre Gijsbertse.

Rovasta overhandigd  aan teammanager  Andre gijsbertse de uit shirts voor het heren 1 honkbal team. 

De spelers zullen in dit mooie shit met trots in spelen. Birds wil Rovasta  bedanken voor hun steun en mooie shirts.