Geen evenementen
Geen evenementen

Kledingvoorschrift:

Leden spelend in verenigingsteams die in wedstrijdverband uitkomen zijn verplicht de voorgeschreven verenigingskleding te dragen, bestaande uit: grijze lange broek met oranje/blauw bies, oranje/blauw Mesh overshirt met Birds op de voorkant in blauwe letters en of blauw Mesh overshirt bij “uit-wedstrijden, met oranje en blauwe belettering, wit ondershirt met blauwe mouwen, witte sokken met blauwe bies of blauwe overtreks. Voor heren/jongens is de blauwe Birds cap met oranje vogel verplicht onderdeel van het kostuum. De cap is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Voor heren/jongens geldt tevens dat het dragen van een toque tot de verplichte uitrusting behoort (t/m juniorencompetitie). Er dient rekening gehouden te worden dat binnen één team alle spelers/speelsters gelijksoortig gekleed zijn tijdens wedstrijden. Damesspeelsters die uitkomen in een softbalteam, kan toestemming worden verleend om bij deelname aan softbalwedstrijden een korte broek te dragen in de verenigingskleuren, met dien verstande dat deze broek niet korter mogen zijn dan 10 cm. boven de knie. Tot de persoonlijke outfit van alle spelers/speelsters behoort ook een slaghelm met twee oren , in de kleur Royal Blue en voorzien van een NOCSAE veiligheidsmerk. Hoewel alle honkbalwinkels grijze honkbalbroeken verkopen, is slechts SSK in den Haag, die de officiële grijze Birds-broek (incl. de voorgeschreven oranje/blauwe bies op de zijkant van de broek) verkoopt. Dat geldt evenzeer voor het overshirt. Bij de vaste kledingleverancier voor de vereniging, SSK, zijn ook de Birds-jacks te koop.

Afwijking van het kledingvoorschrift uitsluitend en alleen na goedkeuring van Het Bestuur.

Voor Birdskleding dient men zich te wenden tot:

- SSK, HEULWEG 128 B 2295 KK KWINTSHEUL +31 (0)174-501888

- Let op: Openingstijden buiten het seizoen verschillen met die tijdens het seizoen. Raadpleeg voor de openingstijden eerst de website www.sskeurope.com

 

Gisteravond is tijdens de ALV Lilion Overdijk benoemd tot Lid van Verdienste, als dank voor haar jarenlange inzet voor onze vereniging.

Erwin Pieters: 'Een duel goed leiden: dat geeft de grootste kick'

Lees meer >

Weer een mooi nieuw spandoek van een leuke bekende sponsor van de club.

Kleed het weer mooier aan.

Namens de club bedanken we Roland Wubben van Wubben Meubels voor wat hij allemaal voor onze club doet en betekent.

Weer een trotse sponsor erbij voor ons mooie complex.

Namens de club bedanken we Andre Gijsbertse.

Rovasta overhandigd  aan teammanager  Andre gijsbertse de uit shirts voor het heren 1 honkbal team. 

De spelers zullen in dit mooie shit met trots in spelen. Birds wil Rovasta  bedanken voor hun steun en mooie shirts.