Geen evenementen
Geen evenementen

Voor een sportvereniging is sponsoring zeer belangrijk. Vooral bij de wat kleinere verenigingen die door hun sport behoorlijk grote sportcomplexen moeten hebben, zoals honk- en softbalverenigingen, zijn bijdragen van sponsors, hoe klein ook, zeer welkom en vaak van levensbelang.

Immers, deze clubs huren veelal de velden van de gemeente, waar jaarlijks grote bedragen (mede ook door het onderhoud, wat de gemeente pleegt) mee gemoeid zijn. Uiteraard wordt een groot deel van deze kosten uit de contributies voldaan, maar om de vereniging zo toegankelijk mogelijk te houden probeert Birds juist die contributie-bedragen zo beperkt mogelijk te houden. In vergelijking met omliggende verenigingen vraagt Birds aan de leden niet de hoofdprijs, maar is onze sport niet echt goedkoop te noemen.

Birds mag zich zich enorm gelukkig prijzen, dat het kan terugvallen op een schare trouwe vrijwilligers, die (vaak tientallen jaren) hun vrije tijd geven aan de club. Veel van deze vrijwilliggers zorgen er ook voor, dat de contributies zo laag mogelijk gehouden kunnen worden, door veel zaken zelf uit te voeren (waaronder klein onderhoud gebouwen en velden, eigen beheer kantine en keuken, schoonmaak, ontwikkeling en beheer website, reparaties materiaal e.d.) en toch blijven sponsors vanzelfsprekend zeer belangrijk.

Indien u geïnteresseerd geraakt bent en Birds een financieel steuntje in de rug denkt te kunnen geven, nodigen wij u van harte uit om onze sponsorfolder  eens door te nemen. Vanzelfsprekend is de folder slechts een leidraad en staan wij open voor iedere vorm van sponsoring. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit welke mogelijkheden er zijn en wat Birds voor u als tegenprestatie kan doen.

Klik HIER om de sponsorfolder te downloaden:

https://www.birds-zoetermeer.nl/index.php/downloads?download=24:sponsorfolder

 

 

Gisteravond is tijdens de ALV Lilion Overdijk benoemd tot Lid van Verdienste, als dank voor haar jarenlange inzet voor onze vereniging.

Erwin Pieters: 'Een duel goed leiden: dat geeft de grootste kick'

Lees meer >

Weer een mooi nieuw spandoek van een leuke bekende sponsor van de club.

Kleed het weer mooier aan.

Namens de club bedanken we Roland Wubben van Wubben Meubels voor wat hij allemaal voor onze club doet en betekent.

Weer een trotse sponsor erbij voor ons mooie complex.

Namens de club bedanken we Andre Gijsbertse.

Rovasta overhandigd  aan teammanager  Andre gijsbertse de uit shirts voor het heren 1 honkbal team. 

De spelers zullen in dit mooie shit met trots in spelen. Birds wil Rovasta  bedanken voor hun steun en mooie shirts.